Delikatne owoce truskawki poddane procesowi suszenia sublimacyjnego to doskonałe źródło witamin takich jak witamina C, A oraz niacyny. Owoc ten jest także źródłem błonnika pokarmowego oraz antyoksydantów. Truskawka liofilizowana to w 100% owoce bez dodatku cukru. Dzięki procesowi liofilizacji produkty nie tracą swoich właściwości odżywczych, długo zachowują świeżość i intensywny smak.
Bogata w polifenole i antyoksydanty posiada lekko kwaśny smak oraz głęboki aromat. Jest źródłem witamin i minerałów takich jak potas i magnez. Zawiera witaminę C, tiaminę a także ryboflawinę. Żurawina liofilizowana to w 100% owoce bez dodatku cukru. Dzięki procesowi liofilizacji produkty nie tracą swoich właściwości odżywczych, długo zachowują świeżość i intensywny smak.
Owoce wiśni poddane procesowi suszenia sublimacyjnego mają intensywny smak oraz aromat. Owoce wiśni to świetne źródło polifenoli, witamin z grupy A, B, a także witaminy C. Wiśnia liofilizowana to w 100% owoce, bez dodatku cukru. Dzięki procesowi liofilizacji produkty nie tracą swoich właściwości odżywczych, długo zachowują świeżość i intensywny smak.
To produkt, poddany procesowi suszenia sublimacyjnego, dzięki czemu zachowuje swój intensywny egzotyczny smak. Bogaty jest w witaminę B3 a także witaminę A, oraz minerały: cynk, miedź i magnez. Ananas liofilizowany to w 100% owoce, bez dodatku cukru. Dzięki procesowi liofilizacji produkty nie tracą swoich właściwości odżywczych, długo zachowują świeżość i intensywny smak.